Lunsjrestauranten

Ønsker du å nyte en deilig lunsj midt i hjertet av vakre Bergen by? Eller ønsker du å ta med deg venner og familie til et utested som har alt av god mat, fantastisk stemning, hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere i en avslappende atmosfære? Da er Ricks Cafe stedet for deg.

Hos oss finner du mye godt på menyen og vi serverer rettene våre med mye kjærlighet. Vi bruker ferske og sunne råvarer for å gi deg smakfulle og deilige retter. Hos Ricks Cafe finner du noe for enhver smak og ønske. Du kan velge mellom sunne og ferske salater, lette og smaksrike supper, saftige burgere og enklere kjøttretter, tradisjonelle pastaretter og deilige sandwicher. Alle rettene våre kommer med knasende godt tilbehør, og vi kan også tilby deg en stor og variert drikkemeny med kalde og varme forfriskninger. Ricks er også det perfekte stedet for å ta en jobblunsj. Nyt et deilig og avslappende måltid sammen med gode kollegaer mens dere bygger karrierer, etablerer virksomheter og planlegger framtiden. Lunsjen kan nytes i en av Ricks sine mange flotte avdelinger. Man kan forhåndsbestille bord hos oss, og legge inn ønske om avdeling.

Fire avdelinger til din disposisjon

Hos Ricks Cafe finner du fire flotte og forskjellige avdelinger. Ricks Villa er hovedavdelingen på Rick og er det aller største rommet. Og i dette rommet kan man møte DJ-er og artister fra alle verdens hjørner. Hver lørdag byr vi i tillegg på et spektakulært lyd, – og lysshow. Vår Villa avdeling er perfekt for alle som liker litt ekstra spenning. Ricks Hage er en nydelig avdeling hvor du bare kan nyte tiden, over et godt måltid, sammen med venner og bekjente.

Sjarmerende atmosfære

Med herlige bakgrunnstoner og en avslappet stemning er det opp til deg om du vil slå deg ned for en prat eller bare nyte lunsjtiden i fred og ro. Maten får en ekstra, herlig og god smak når du kan nyte hver bit i en så sjarmerende og fredfull atmosfære. I tillegg er det alltid sol og godt humør i hagen. Hemsen til Rick finner du i etasjen over hagen og villaen. Her er det åpent for mer casual stemning med varierende bakgrunnsmusikk, som du kan være med å påvirke. På hemsen gir vi deg en nostalgisk følelse i et mer nedtonet miljø.

Nyt et velsmakende måltid eller to med noe godt i glasset, sammen med venner, kjæresten eller familien, mens du føler på historien som oser ut av veggene. Ricks Jungel er et mer aktivt og høystemt område med fokus på høy og feststemt musikk og hip hop. Det er her vi holder våre storslåtte husfester. I Rick sin jungel passer det utmerket å komme innom for noe godt i glasset og en raskere lunsj eller snacks.

Deilige lunsjer

Lunsj er måltidet mellom frokost og middag, og hvor man kan sette seg ned med en stor rett eller en enklere smårett, og bare nyte en velfortjent pust i bakken. Vi hos Ricks Cafe vet å verdsette lunsjen ved å tilby våre gjester gode smaker, råvarer og opplevelser. Det er i lunsjtiden vi fyller på energilagrene våre for å klare å fullføre resten av dagens gjøremål med et smil om munnen og et klart hode. Som gjest hos oss møter du en av våre mange dyktige og serviceinnstilte ansatte som jobber hardt for at du skal få den beste matopplevelsen. Vi i Rick gir deg ikke bare mat på en tallerken, vi gir deg alt det lille ekstra som gjør lunsjen verdt å glede seg til. Som de fleste måltider nytes også lunsjen best i godt samvær med venner, familie og bekjente og derfor er det hos Rick god plass til både større og mindre sammenkomster. Ricks Cafe er det eldste, enkeltstående utestedet i Bergen og det er den totale opplevelsen som har gjort Ricks Cafe til et symbol.

 

Leave a Comment