Kristian Valen – Åsted Valen

Kristian Valen er en meget populær norsk komiker og artist, som er kjent fra flere TV-serier og sceneoppsetninger. Komikeren ble født i Stavanger den 13. oktober i år 1974. Faren til Kristian Valen er den tidligere fotballspilleren Inge Valen, som spilte for laget Viking. Sønnen fulgte ikke i faren sine fotspor, og i en alder av 16 år la Kristian Valen fotballen på hyllen. Moren hans var lærer og sykepleier. Som ung var han også med i Rogaland Teaters barneteater. Han sluttet der da han var 17 år gammel, og begynte istedenfor som programleder i Duen radio. Etter å ha kickstartet karrieren sin på Duen radio, gikk Valen videre til Siddis radio og i 1990-årene begynte han i Jærradioen. Det var Kristian Valen sin periode i livet som programleder som gjorde at han oppdaget gaven sin, som var å etterligne flere personligheter. Valen etterlignet blant annet Sibbe fra Sandnes. Flere av sketsjene han utførte over radioen ble senere gitt ut på CD, og Valen ga ut totalt fire plater under navnet Sibbe fra Sandnes i 1990-årene.

Sceneforestillinger

Etter en storartet periode i norsk radio, begynte Valen å sette opp sceneforestillingene Fartøy Valen, 3 på tiltak og Et musikalsk kaos. Forestillingene ble veldig godt mottatt av det norske folk. I år 2003 debuterte han med TV-serien Valen TV på kanalen TVNorge. Etter det lagde han seriene Valen & de og Valens frokost-TV som ble vist på samme kanal. Våren 2012 startet hans første TV-serie på NRK, Valens Rikskringkasting. For serien ble han kåret til årets morsomste under Komiprisen 2012. Høsten 2014 ble serien Kanal Valen vist på TVNorge. I 2017 deltok Valen i den norske Melodi Grand Prix-finalen med låten You & I. Han gikk ikke videre til gullfinalen.

Headhuntet av Michael Jackson

Valen sitt talent er kjent flere steder i verden, og i 2010 ble han headhuntet av selveste Michael Jacksons familie for å imitere, være komiker, sanger og sangskribent. Han skulle opptre live på The Beverly Hilton Hotel foran verdenskjente, store artister, diplomater, presidenter og Michaels venner under 1-års markeringen til popkongens bortgang. Den norske komikeren er også svært populær i Tyskland hvor han har solgt flere plater.

Åsted Valen

Snart 15 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt nasjonale gjennombrudd som gjorde ham til Norges best selgende komiker gjennom tidene. Nå er han endelig tilbake i Norge igjen, og det med et helt nytt show kalt Åsted Valen. Det blir en rekke nye parodier, nye kjendiser skal tolkes, men du får også oppleve igjen hans eldre klassikere. TV-programmene «Åsted Norge» og «Gutta på tur» er to TV-serier som vil bli parodiert i kjent Valen stil. Dette blir et show som du aldri vil glemme, full av latter og et helt nytt syn på verden. I tillegg vil de lokale arrangørene vil på sine Facebook sider invitere publikum til å stemme frem sitt favorittnummer fra Valens karriere. Det med flest stemmer vil inngå i kveldens forestilling som ekstra nummer. Showene kan oppleves i flere norske byer.

Hard kritikk

Kristian Valen har opplevd flere ganger at kritikerne ofte ikke har vært helt enige med resten av det norske folk, og Valen har fortalt at det av og til har vært som et slag i ansiktet. Valen forteller også at han kun gjør det han gjør av glede og ren nysgjerrighet. Selv om kritikken av og til har vært hard å svelge, har Valen fortalt at det viktigste for ham har alltid vært publikum. Så lenge publikum har forstått opplegget hans, har han klart å riste av seg kritikk og det er kanskje det som har gjort ham til en stor stjerne.

 

Jobbe hos oss (Category: Stilling ledig)

Ricks Cafe er et enestående utested i vakre Bergen by, og med en helt fantastisk beliggenhet ved teaterparken. Stedet er et av Bergens eldste utesteder, historien sitter godt og nostalgisk i veggene og utestedet har blitt et kjent og kjært symbol for bylivet. Ricks Cafe er utestedet som alle kjenner til. Vår målsetning er å presentere et mangfoldig kulturelt tilbud. Derfor har vi hele fire nattklubbavdelinger med variert musikk og egenart hvor du har muligheten til å møte nasjonale, lokale og internasjonale DJs. Hos oss har du mange valgmuligheter under ett og samme tak som live musikk, quiz, teater og stand-up. Alt dette er samlet rundt en sentral foaje, slik at man enkelt har tilgang til alle avdelingene. Ricks henvender seg til et ungt publikum, aldersgrensen er 22, men kan man vise til studentbevis kommer man inn ved fylte 20 år.

Trives du med høyt tempo?

Trives du i et ungt og energisk miljø hvor det konstant er et høyt tempo og mye aktivitet? Drømmer du om å jobbe med mennesker, og ønsker du å bidra med å skape et livlig miljø på Vestlandets råeste utested? Ricks Cafe er stedet for deg som trenger tempo i livet, som brenner for å yte best service og som er villig til å jobbe for å skape sin egen unike karriere som kan ta deg over hele verden. Hos Ricks Cafe får du muligheten til å bygge dine ferdigheter og du får en sjanse til å vise hva du kan, og hva dine ambisjoner for livet ditt er. Ingen dager på jobb er like, og som medarbeider hos oss har du muligheten til å se verdenskjente artister opptre, mens du serverer våre mange gjester og bidrar til at de vil komme igjen og igjen. Som medarbeider er du veldig viktig for Ricks sitt omdømme og videre muligheter i framtiden.

Like å jobbe med mennesker

Er du vår fremtidige medarbeider? For å komme inn i vår familie må du like å arbeide med mennesker, du må ha evnen til å samarbeide, men samtidig er det veldig viktig at du også kan jobbe selvstendig. Du må være over gjennomsnittlig sosial og være motivert til å ha det morsomt og gøy på jobb, og du må være med på å skape et morsomt og godt miljø for våre andre medarbeidere og gjester. I tillegg må du være effektiv, punktlig, nøyaktig, arbeidsom og klare å holde på smilet selv med til tider et høyt stressnivå og mye å gjøre. Vi i Ricks er mest opptatt av at du har den rette personligheten. Det er det som er det viktigste i en jobbhverdag hos oss. Personlighet er viktigere for oss en bakgrunn, karakterer og erfaringer. Hos oss vil du få muligheten til å utvikle deg og vokse, og skaffe deg erfaring. Blir du en del av vår familie vil mange dører og muligheter åpne seg. Hvis du er interessert, så vil vi gjerne høre ifra akkurat deg. Send søknad hvor du skriver kort om deg selv og din motivasjon for å jobbe hos oss sammen med en CV til oppgitt kontaktinformasjon nederst på siden.

Hva vi kan tilby

Hva kan vi i Ricks Cafe tilby deg som medarbeider? Du får en god opplæring i servicefaget og i hvordan vi gjør ting her hos Ricks Cafe. Du får muligheten til å utvikle deg i et ungt, sosialt og spennende miljø. Det eksisterer få arbeidsplasser hvor du får mulighet til å komme i kontakt med så mange mennesker, både av gjester og av ansatte. Hos oss er det i dag over hundre medarbeidere og flere hundre tusen gjester. I tillegg har du muligheten til å møte spennende artister. Vi jobber hardt for å sikre våre ansatte et godt arbeidsmiljø.

Leave a Comment