Komme Bergen

Forside

Dersom du kommer til våre kanter av landet, altså Bergen, må du absolutt komme innom en tur. Det vil si dersom du liker god underholdning i form av musikk og forestillinger, god mat, god atmosfære og en mengde flotte folk! Og det gjør vel de fleste!

Rickscafe.no er nettsiden som promoterer dette herlige utestedet i Vestlandets hovedstad. Her finner du alt du kunne ønske deg, enten du skal ut men vennegjengen, spise lunsj med kjæresten, danse hele natta, se på en forestilling, høre musikk fra flotte artister eller hygge deg med kollegaene. Hos oss skjer det ting hele året rundt. Derfor bør du alltid stikke innom disse sidene, og se hva vi har på tapetet akkurat nå.

Artister og annen moro

På våre scener er det plass til store artister, som Kygo og Alan Walker, men også lokale DJ-helter som folket elsker å danse til. Vi har hatt besøk av Dagfinn Lyngbø og hans show, samt flere andre norske store komikere. I tillegg har vi hatt mange mindre navn på scenen, som også gir publikum det lille ekstra. Vi er altså et sted for lokale, nasjonale og internasjonale stjerner i alle størrelser. Hos oss skal du finne noe som vil underholde enten du vil ha musikk av fremragende DJ-er eller le eller gråte av en inspirerende sceneopptreden.

Du kan på denne siden lese artikler om de artistene som allerede har vært her både en og flere ganger. Vi har enda ikke rukket å skrive om alle, men det kommer!

Dersom du selv driver med stand-up eller musikk er du velkommen til å kontakte oss. Dersom ditt konsept passer med vårt, skal du ikke se bort fra at du havner på vår scene.

Mat må man ha

Alle må ha mat, og hit til Ricks Cafe er du alltid velkommen til en deilig lunsj. Vi serverer mye godt, og opplever stort sett at alle finner noe de liker fra vår meny. Som siderett får du utrolig god stemning, super atmosfære og det vi selv mener er Norges hyggeligste betjening!

Vi tilbyr ikke bare deilig lunsjretter i en strålende atmosfære. Vi bringer også mat ut til deg. Kanskje du skal ha selskap? Stort eller lite spiller ingen rolle. Dersom du ikke orker eller ønsker å lage maten selv, kan du bestille fra vår rikholdige meny. Vi bringer også til arbeidsplasser som trenger mat i forbindelse med kurs, konferanser, overtid eller noe annet.

Du bestiller fra vår meny, eller vi kan komme med forslag til retter som passer sammen for anledningen. Våre kokker har også god erfaring og kunnskap om mengder og andre praktiske ting, så det er bare å ta kontakt.

Les mer på vår side eller ta direkte kontakt med oss.

Annet

Ønsker du å jobbe for oss bør du først lese vår artikkel om hva vi trenger og hva vi krever. Dersom du føler at dette er noe for deg er det bare å ta kontakt. Vi utlyser ledige stillinger, både her og i avisen, men tar gjerne imot CV-er utenom dette også.

Vi her på Ricks Cafe gleder oss til å ta imot deg som gjest. Vi lover stor takhøyde og mye moro. Vi elsker kundene våre og gjør hver dag vårt beste for å skape den magiske stemningen dere fortjener. Vi jobber hele tiden med å utvide og tilrettelegge konseptet og sørge for at det er tilpasset forventninger og endrede behov. Dersom du har tilbakemeldinger setter vi stor pris på å høre fra deg! Det er jo noe som heter at uten tilbakemeldinger fra gjestene kan vi ikke bli bedre, og det er en setning vi søker å leve etter. Ingen henvendelse er for liten. Da gjenstår det bare å ønske deg riktig velkommen til oss!

Leave a Comment