Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias, også kjent som Fluffy, er en amerikansk skuespiller og komiker. Han ble født i San Diego i California den 15. juli i år 1976. Han er av mexicansk-amerikansk opprinnelse. «Fluffy» er en av Amerikas mest suksessrike stand-up komikere og han har flere utsolgte begivenheter bak seg. Han har opptrådt over hele verden, og til og med spilt i flere filmer. I år 2018 kom han på listen over de 40 mest suksessfulle komikerne i dag sammen med andre store stjerner som Jerry Seinfeld, Chris Rock og Lorne Michaels. Iglesias er best kjent fra komedien I’m Not Fat.. I’m Fluffy og Hot & Fluffy. Det som har gjort ham så berømt er hans komiske måte å gjøre narr av seg selv på, sin familie og sine venner og at han skildrer hverdagen som en kjempestor fest. Komikeren er ofte å se på den amerikanske kanalen Comedy Central. Hans komedier passer for alle, uansett alder og uansett i hvilken livssituasjon man befinner seg i. Iglesias er en av de få komikerne som har hatt æren av å opptre for fult hus i Madison Square Garden, Staples Center og The Sydney Opera House. Han er en av de mest sette komikerne på YouTube med over 370,000,000 millioner visninger og 14 millioner følgere på sosiale medier.

Takler vonde situasjoner med humor

Gabriel Iglesias er den yngste av en søskenflokk på seks, og han blir oppdratt av moren sin. Faren har ikke vært en del av familien. Det var i løpet av barndommen at Iglesias oppdaget sin spesielle sans for humor, og humor ble hans måte å takle vonde situasjoner i livet. I 1997 begynte han å opptre og fortelle vitser overalt hvor han kunne finne et publikum som var villige til å ta seg tid til å høre på ham. Dette ble begynnelsen på en helt unik karriere, men før han ble verdensberømt jobbet han for et telefonselskap. Han tok utdannelsen sin ved Woodrow Wilson Classical High School.

Spilt i kjente filmer og TV-serier

Utenom sine egne komedier, har Iglesias flere ganger opptrådd som gjestestjerne i den berømte amerikanske TV-serien Modern Family. Han har spilt i filmene Magic Mike, Magic Mike XXL og A Hunted House. Iglesias kjennetegn er at han alltid spiller den humoristiske vennen som alltid har en snerten kommentar på lur. I tillegg kan stemmen hans høres i en rekke animasjoner, som Coco, Show Dogs, Ferdinand, The Star, Smurfs: The Lost Village, Norm of the North, The Book of Life, The Nut Job og Disney’s Planes. Han har også laget sin egen film kalt Fluffy Movie. Fluffy Movie er en amerikansk stand-up komedie film, produsert av Manny Rodriguez og det er Iglesias selv som spiller i hovedrollen. Filmen ble utgitt i år 2014. Filmen handler også mye om komikerens suksess.

Showene hans er en opplevelse for livet

I slutten 2016 hadde Gabriel Iglesias utgitt sin sjette komediespesial som varer i over 60 minutter. Filmen I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry ligger ute på Netflix og kan sees over nesten hele verden, og den ble veldig raskt en kilde til latter for mange mennesker. Han filmet den på Allstate Arena i Chicago. Showet ble solgt ut hele to ganger og han opptrådde foran 20 000 fans til sammen.

Showene til komikeren Gabriel Iglesias er noe alle må oppleve live i løpet av livet. Det er med god grunn at han er en av verdens mest kjente stand-up komikere. Iglesias har en unik fortellerstemme og en egen sjarm som gjør at man ikke kan unngå å le av en av hans mange vitser og personlige historier. Alt han forteller og gjør er ekte og kommer fra et levd liv.

 

 

 

Leave a Comment