Catering

I løpet av et år er det mange høytideligheter som melder sin ankomst og som krever litt ekstra enn den vanlige hverdagsmaten. Bursdager, dåp, konfirmasjoner, brylluper og andre selskaper krever det lille ekstra av mat og matopplevelser. For de aller fleste er det nok som skal styres og stelles i stand for slike store begivenheter, og derfor kan det være veldig deilig og avslappende og la noen andre ta seg av matlagingen.

Catering til store og små selskaper

Det er derfor vi i Ricks Cafe tilbyr catering til både små og store selskaper. Hos Rick Cafe finner du en varierende cateringmeny, og vi fører en god dialog med våre kunder slik at våre flinke kokker og andre medarbeidere kan gi deg skreddersydde måltider som faller i smak hos enhver. Hos Ricks Cafe satser vi på og bruker ferske råvarer som er proppfulle av smak og næring. Vi tror at riktig bruk av råvarer gir måltidet det lille ekstra som gjør at roen senker seg over matbordet og at hver munnfull er en fryd.

Bestiller du catering fra Rick Cafe får du hele matopplevelsen med på kjøpet. Det er den totale matopplevelsen som skaper hygge, feststemning, samvær og fantastiske minner. Vi tilbyr catering av kald mat. Her kan du velge brødmat, ulike koldtbord og spekemat. Innenfor kategorien brødmat lager Ricks sine kokker deilige snitter, smørbrød, ciabatta, focaccia, rundstykker og bagetter med ulike påleggsvariasjoner som reker og majones, roastbiff og remulade, leverpostei og bacon, røkelaks med eggerøre, brie og frukt, karbonade og mye, mye mer.

Rettene blir pyntet med utvalgt garnityr. Vi tilbyr ulike koldtbord etter hva du som kunde foretrekker. Det ene koldtbordet vårt består av røkelaks og eggerøre, roastbiff med remulade og sylteagurker, reker, majones og egg, kyllingklubber med dipp og karbonader med løk. Ved siden av tilbyr vi potetsalat, brød, Waldorfsalat og blandet salat med hjemmelaget dressing.

Det andre koldtbordalternative vårt består av ørretfile, spekeskinke, urtemarinert kalkunbryst sammen med potetsalat og blandet salat. Vi tilbyr også et tredje alternativ som egner seg best til konfirmasjoner. Her får du marinert kalkunfilet, roastbiff, laks, kylling, spekeskinke og oksekarbonader med et utvalg av dressinger, salater og brød. Vår spekemattallerken inneholder den tradisjonelle spekematen som fenalår, spekeskinke, mørpølse, chorizo og salami sammen med eggerøre, rømme, potetsalat, flatbrød og brødskiver med smør. Du kan også sette sammen ditt eget koldtbord slik at du får alt du måtte ønske.

Varm mat

Hos Rick Cafe tilbyr vi også catering av varm mat. Du kan velge mellom våre selskapsmenyer som består av tre retter eller du kan velge fritt mellom våre mange varmretter og desserter. I vår selskapsmeny tilbyr vi for eksempel Asparges med spekeskinke og parmesan til forrett, Urtemarinert svinefilet, poteter, fløtesaus og sesongens grønnsaker til hovedrett og Skogsbær med is og krem til dessert. Av andre varmretter tilbyr vi kylling i karri med ris, mexicansk gryte, hawaiigryte og biffgryte med ris. Alle våre varmretter serveres med salat og brød.

Tapas

Tapas blir en større favoritt blant nordmenn, og vi tilbyr catering av tapas og fingermat til ditt selskap. Hos Ricks kan du velge mellom ulike tapastallerkener. Vår ene tapastallerken består av scampi med chili, melon med spekeskinke, marinert kylling, ost og frukt og pastasalat. Havets delikatesser- tallerkenen består av fisk, hummer, reker og krabbeskjell med eggerøre, fylte egg og salat. Du kan også sette sammen din egen tapastallerken og du kan velge mellom tapaspølser, kjøttboller med urter, wraps, ost og spekemat, marinerte oliven og fylte lefser. Av fingermat lager vi smaksrike kjøttboller, kyllingspyd, ost og skinke, asparges med surret skinke, omeletter, fylte lefser, pizza canapeer og skalldyr. Vi hjelper deg med å sette sammen menyer slik at maten tilfredsstiller dine ønsker og behov, og at rettene står i stil med selskapet.

1 thought on “Catering

Leave a Comment